Persbericht 2019-10-03

Glanssa B.V. uit Putte (NB) distributeur van nieuw gamma voor tapreiniging.

Glanssa B.V. uit Putte (NB) distribueert, onder haar merknaam ProGlans®, sinds kort een nieuw productengamma voor het onderhouden van tap- en (fris)drankinstallaties. Onder de assortimentsnaam TapClean worden een aantal producten aangeboden, welke uitstekend werken ter voorkoming van:

  • ernstige verstoppingen door ophoping van (bier)slijm en kalk- en vuilafzettingen;
  • ongewenste vieze geurtjes;
  • hinderlijke biervliegjes.

Uit een onderzoek onder uitbaters van cafés, restaurants en sportkantines blijkt, dat hinderlijke biervliegjes als één van de meest irritante vormen van overlast wordt gezien. Nu worden die vliegjes vooral door verschaald bier, wat zich ophoopt in de hoeken van lek- en barbladen, aangetrokken. Die moeten dus goed worden gereinigd, want dat zijn ook controlepunten voor de keuringsdienst. Daarnaast blijkt ook de glasbeschermer (het rubberen ringetje op de tuit) een bekende biergist en bacterie bron te zijn. Met de producten uit het TapClean gamma kunnen deze problemen uitstekend worden bestreden.

G. Tol, algemeen directeur van Glanssa B.V., is zeer enthousiast over deze nieuwe producten voor de tapreiniging. “Ik ben, naar aanleiding van vele vragen van tapwachten en drankenhandels, op zoek gegaan naar goede en milieuvriendelijke alternatieven voor milieubelastende producten als chloor en soda en heb die kortgeleden gevonden. Met deze nieuwe middelen kunnen wij een complete oplossing voor het onderhoud van tap- en drankeninstallaties aanbieden.”

Voor meer product- en bestelinformatie kunnen geïnteresseerden zich wenden tot hun tapwacht of drankenhandel. De productinformatie komt ook beschikbaar via www.proglans.com.

Summary
PERSBERICHT
Article Name
PERSBERICHT
Description
Glanssa B.V. uit Putte (NB) distributeur van nieuw gamma voor tapreiniging.
Author
Publisher Name
Glanssa B.V.
Publisher Logo